A rendőrök mentették meg a mentősök elől elszaladó, majdnem elvérző miskolci férfit szilveszterkor

Megosztás

A rendőröknek köszönheti az életét az a miskolci férfi, aki még szilveszter éjjel vágta el a kezét egy törött üveggel, majd az őt ellátó mentősöktől elmenekült – írja az ATV. A súlyosan vérző férfit végül járőrök találták meg és vitték vissza a mentőhöz. Ha nem találnak rá, és nem látják el, akkor valószínűleg belehalt volna a vérveszteségbe.

A barátja hívta a mentőket ahhoz a férfihoz, aki szilveszter éjjelén szenvedett súlyos vágási sérüléseket. “A helyszínre azonnal Miskolcról egymentőgépkocsit indítottunk. Bajtársaim közterületen meg is találták ezt a férfit. elkezdték az ellátását, de ő ellátás közben gondolt egyet és hirtelen, a bajtársaimat hátrahagyva egy bozótos területre elfutott. A kollégáim azonnal rendőrt hívtak, hogy megtalálhassák a sérültet, hiszen valóban életveszélyes sérülése volt.” – nyilatkozta Leskó Diána, az OMSZ kommunikációs munkatársa.

A rendőröket már azzal riasztották, hogy a Miskolc külterületi részen megsérült férfi artériás vérzés ellátása közben futott el, és ha nem kap időben megfelelő kezelést, akkor bele fog halni a vérveszteségbe.

“Kijöttünk, a keresésére elindultunk. Aki először jelezte, hogy megsérült a barátja, az rossz címet adott meg. Elmentünk oda megkeresni, de az nem volt jó hely, Akkor még egyszer felhívtuk, és akkor pontosan elmondta, hogy merre menjünk. Itt lejöttünk a sötét utcákban, és nagy nehezen, a vérfoltok irányában elindultunk és megtaláltuk az embert.” – mondta Kiss Csaba, a Miskolci RK, Emődi Rendőrörs nyomozója.

A sérült férfi, ekkor már eszméletlen állapotban volt. A rendőrök elsősegélyben részesítették, majd az időközben oda érkező mentők ellátták és kórházba vitték a sérültet, aki így túlélte a kalandot. Az eddigi adatok szerint a balesetet egy törött üveg okozta.

Kapcsolódó cikkek